Om oss

Höij’s Ventilation AB är ett företag med c:a 35 anställda som först och främst utför ventilationsrengöring, injustering och lagstadgad OVK (Obligatorisk VentilationsKontroll) i hela Sverige , och snart kanske även i övriga Europa.

– Inget jobb är för litet eller för stort för oss, och inte heller för geografiskt avlägset. Vi reser helt enkelt dit jobben finns, och strävar alltid efter att leverera absolut högsta kvalité till alla våra kunder.

Utöver rengöring, injustering och OVK utför vi även läckagemätning av såväl byggnader som ventilationskanaler, OVK-åtgärder utifrån våra kunders behov och önskemål, och sist men inte minst så har vi under företagets 27-åriga historia (2021) samlat på oss kunskap och erfarenhet som gör att vi gärna kommer ut till ert företag, er bostadsrättsförening eller liknande och håller föreläsningar eller längre utbildningar. 

Vi har vårt säte i natursköna Värmland – närmare bestämt i Kristinehamn – men har just nu, hösten 2021, även verksamhet i Umeå, Västerås, Stockholm och Göteborg. På alla dessa orter har vi avtal med allmännyttiga (kommunala) bostadsbolag.

Från de här orterna når vi över 6,5 miljoner människor via dagpendling, men reser gärna ännu längre bort om vi ges möjlighet att sysselsätta vår mycket serviceinriktade och vänliga personal som är vår absolut största tillgång. – När du har kontakt med Höij ́s Ventilation ska du mötas av ett leende!

Även om vi har vuxit snabbt de senaste åren så har vi inte tappat fotfästet.
Nästan hela vår personal består av genuint trevliga värmlänningar som har blivit fostrade i företagets värderingar och anda, s.k. mjuka värden är viktiga för oss.
– Som du själv vill bli behandlad ska du också behandla andra!
Vidare så har hela vår personal även blivit utbildade inom våra olika verksamhetsgrenar av vår egna företagsledning – utöver externa utbildningar – innan de har släppts ut för att vara våra ambassadörer på våra olika arbetsorter runt om i Sverige.

Vårt företag är naturligtvis medlemmar i Riksförbundet Sveriges Ventilationsrengörare (RSVR) och Funktionskontrollanterna i Sverige (Funkis).

Vi är ett av de företag som har flest certifierade ventilationsrengörare i Sverige.

Välkommen in på vår hemsida – och dess undersidor – där du kan läsa mer om våra verksamhetsgrenar och etableringsorter.

– Hoppas vi kommer höras av framöver!

© 2024  | Integritetspolicy