Kristinehamn

I värmländska Kristinehamn har vi vår utgångspunkt. och där har vi varit verksamma sedan 1994. Innan dess var våra ägare – Pelle Höij och Ulf Brodin – sotare i såväl Kristinehamn som Karlstad.

Vårt kontor återfinns på Norra Ringvägen 14 i Kristinehamn där du gärna får besöka oss, och där finns även RSVR ́s kansli.
RSVR står för Riksförbundet Sveriges Ventilationsrengörare.

Sedan 1994 har vi byggt upp ett mycket stort kontaktnät och kundkrets i hela Värmland som vi idag samarbetar med inom alla våra verksamhetsgrenar.

– Vi tror – och har alltid trott – att det är bättre att prata med varandra än om varandra, och den devisen har vi alltid jobbat efter, och kommer så göra även i framtiden.

Utifrån vårt Kristinehamnskontor rör vi oss över hela Mellansverige och åtar oss såväl ventilationsrengöring, injustering, OVK, läckagemätningar som allehanda OVK-åtgärder.

Vi kommer gärna ut till er och berättar mer om såväl vårt företag och dess tjänster, som om det underhållsbehov som ofta föreligger för att en ventilationsanläggning ska fungera på avsett sätt så att människor, djur, byggnader och dess installationer ska kunna må bra.

Om ni önskar komma i kontakt med oss skickar ni ett mail till info@hoijs.se så kontaktar vi er inom kort.

© 2024  | Integritetspolicy